Ajankohtaista. Pysy kärryillä lippukunnan tapahtumista seuraamalla ajankohtaisia uutisia ohesta. Tiedotamme asioista myös Facebookissa.


Nummen Eränkävijät on nyt myös Instagramissa! 


Sisupartio aloitti 17.1.2018!

Partiolippukunta Nummen Eränkävijöiden Sisupartio aloitti 17.1.2018 Jukolan Lintukodolla. Sisupartio kokoontuu parittoman viikon keskiviikkona klo 18.00.

Sisupartiolaisia ovat partiolaiset, jotka tarvitsevat erityistä tukea partiossa vamman, pitkäaikaissairauden tai muun ominaisuuden vuoksi. Sisupartion periaatteet, tavat ja toimintamuodot ovat samat kuin muussakin partiotoiminnassa, mutta ohjelmaa toteutetaan kunkin sisun yksilölliset edellytykset huomioiden.

Kaikki 7 – 22 v lapset ja nuoret ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Kevään aikana käymme läpi partion perusteita, askartelemme, leikimme ja touhuamme, teemme ehkä pari retkeä ja vierailemme muissa ryhmissä. 

Ilmoittautukaa sisupartioon sähköpostiin sisupartio@nuer.fi :

- sisupartiolainen, nimi ja ikä

- huoltaja, nimi, puhelin ja sähköposti

- sisun liikkumiskyky, avuntarve, kommunikaatiokyky sekä huomioon otettavat sairaudet

lupa kuvaamiseen, eli saako sisu olla mukana tapahtumista julkaistavissa kuvissa

Sisupartiota voitte seurata myös blogissa: https://nummensisut.blogspot.fi/ 
FRAMIL 2018

Partion suurtapahtuma Framil kerää 8.-10.6. Porin Kirjurinluotoon ainakin 5 000 osallistujaa. Suurtapahtumassa on omaa ohjelmaa kaikille partion ikäkausille ja niiden johtajille. Framil on kuitenkin tarkoitettu ihan kaikille: ohjelmaa riittää ei-vielä-partiolaisille, perhepartiolaisille ja sisupartiolaisille. Osallistujilta ei kysellä partiotaustaa tai asuinpaikkaa.

Nummen Eränkävijät tukee Framille lähteviä sudenpentuja tarjoten edullisen yhteiskuljetuksen. Jos haluat lähteä Framille Nummen Eränkävijöiden bussikuljetuksella (5€ meno-paluu omavastuuhintaan) niin ilmoittautuminen tapahtuu oheisen linkin kautta:
https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=19505

Muista ilmoittautua myös Framil tapahtumaan, hintaan 65€ varmistaen paikkasi 5000 partiohenkisen joukossa:
https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=18925

Kysymyksiisi vastauksen saat NuEr:n Framil-johtajalta ja bussiemäntä Nina Kentältä, jonka parhaiten tavoittaa sähköpostitse nina.kentta@nuer.fi

Tervetuloa mukaan!


MÁTKI 2018

Nummen Eränkävijöiden kesäleiri pidetään 8.-15.7.2018 Lapinhämeessä, Kiilopää-tunturin juurella Saariselällä.

Leirillä majoitumme teltoissa ja olemme pääsääntöisesti ulkona. Käytössämme on hiukan lämmintä sisätilaa ja sisävessat. Sudenpennut ja seikkailijat tekevät päiväretkiä tunturimaastossa. Tarpojien, samoajien ja vaeltajien leiriin kuuluu myös kolmen yön vaellus tunturissa. Lisäksi ohjelmassa on lippukunnan yhteistä ohjelmaa.

Hinta 180,- €. Hinta sisältää matkat, majoituksen ja ruoat leirin aikana.

Varustus: teltat ja Trangiat tulevat lippukunnan puolesta. Osallistujilla tulee itsellään olla hyvä makuupussi, makuualusta, päiväreppu (vaellukselle lähtijöillä rinkka), hyvät kengät retkeilyyn ja normaalit leirivaatteet.

Leirille voi osallistua partiolainen, joka täyttää vuonna 2018 vähintään 9 vuotta ja jolla on kokemusta vähintään viikonlopun mittaiselta leiriltä.

Ilmoittautuminen Kuksassa: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=18332 . Ilmoittautumisia otetaan vastaan, kunnes leiri on täynnä.   Ilmoittautuminen on sitova, ja sen voi peruuttaa vain lääkärintodistuksella.

Keväällä 2018 järjestämme muutaman yhteisen tapaamisen, joissa käymme läpi varusteita ja muita tärkeitä asioita. Vaellusryhmä tapaa vielä erikseen retkeilyharjoitusten myötä.

Lisätietoja: Leirinjohtaja Inka Viitala, 040-4133328, inka.viitala@nuer.fi tai leirin varajohtaja Malla Lehtovaara, Hämeenlinna-Vanajan srk partiotyöntekijä, 040-8049374, maria.lehtovaara@evl.fi.


Jamboree 2019, USA

Jamboree on neljän vuoden välein järjestettävä maailman suurin partioleiri. Seuraava Jamboree järjestetään 22.7.-2.8.2019 USA:n Länsi-Virginiassa, Summit Bechtel Reservessä.

NuEr:stä ei lähde omaa joukkuetta, mutta mikäli sinuun iski Jamboree-kipinä, niin katso https://jamboree.fi/

Tarkempia tietoja ja vastauksia kysymyksiisi antaa Hämeenlinnasta leirille lähtevä Katleena Kortesuo Jaarlin Pojat -lippukunnasta, katleena@iki.fi.

Ilmoitathan leirille lähtösi myös ohjelmajohtaja Eemeli Jämsenille (eemeli.jamsen@nuer.fi). NuEr:n tulee tietää, missä lippukuntalaiset sitä edustavat.