Ajankohtaista. Pysy kärryillä lippukunnan tapahtumista seuraamalla ajankohtaisia uutisia ohesta. Tiedotamme asioista myös Facebookissa.


Nummen Eränkävijöiden Syyskauden aloitus su 19.8. Sibeliuspuistossa

Kuva Suomen partiolaiset

Syyskauden aloitustapahtumassa pääset tutustumaan ja ilmoittautumaan partioon ja toimintaryhmiin Nummen Eränkävijöissä. Nummen eränkävijät tarjoaa kaikkea partio-ohjelman mukaista toimintaa ja toimii kuudella kololla eri puolilla kantakaupunkia.


Sisupartion syyskausi alkaa 29.8.2018!

Partiolippukunta Nummen Eränkävijöiden sisupartion syyskausi alkaa Jukolan Lintukodolla keskiviikkona 29.8. klo 18.00.

Sisupartiolaisia ovat partiolaiset, jotka tarvitsevat erityistä tukea partiossa vamman, pitkäaikaissairauden tai muun ominaisuuden vuoksi. Sisupartion periaatteet, tavat ja toimintamuodot ovat samat kuin muussakin partiotoiminnassa, mutta ohjelmaa toteutetaan kunkin sisun yksilölliset edellytykset huomioiden.

Kaikki 7 – 22 v lapset ja nuoret ovat tervetulleita mukaan toimintaan.

Kuva Anu Niemi

Ilmoittautukaa sisupartioon sähköpostiin sisupartio@nuer.fi. Tästä osoitteesta saatte myös tarvittaessa lisätietoja.

- sisupartiolainen, nimi ja ikä

- huoltaja, nimi, puhelin ja sähköposti

- sisun liikkumiskyky, avuntarve, kommunikaatiokyky sekä huomioon otettavat sairaudet

- lupa kuvaamiseen, eli saako sisu olla mukana tapahtumista julkaistavissa kuvissa

Sisupartiota voitte seurata myös blogissa: https://nummensisut.blogspot.fi/ Nummen Eränkävijöiden Loisto-tunnus on uusittu!

Loisto on lippukuntien laatutyökalu ja siihen sisältyy Loistomestarin suorittama arviointi. Saimme paljon hyvää palautetta toimintamme laadusta ja muutamia tarkkanäköisiä kehittämiskohteita. Tästä meidän on hyvä jatkaa toiminnan kehittämistä yhä laadukkaammaksi kaikenikäisille partiolaisille.

Kiitos kaikille johtajille, lapsille, seurakunnan partiotyöntekijälle ja muille toiminnan mahdollistajille. Tehdään yhdessä hyvää partiota.